Nytt jobb

Som flera säkert vet så avslutade jag min tjänst som butikschef på SOLO i December, inte på grund av att jag ville utan anledning var att Varner Gruppen som SOLO ägdes av bestämde i Februari 2016 att hela kedjan skulle avvecklas. Under 2016 stängde alla kvarvarande SOLO-butiker & min i Västermalmsgallerian stängde sist av alla (tillsammans med 3 andra butiker). 

Och vad gör man då? När man står utan jobb. Jo, man letar nytt. Men hur ska man veta vad man vill göra? Tankarna har snurrat till tusen. Jag var inte riktigt färdig med SOLO, där jag var/är i livet så passade det mig väldigt bra. Och då slår hjärnan ännu lite mer knut på sig själv. Jag hade ju inte valt att sluta! 
Jag har tittat på plugg. jag har vänt & vridit på flera olika yrken & arbetsplatser. Utan att något riktigt kändes helt 100. Men efter några veckors ledigt & bollande med Jonas så landade jag tillslut. 

Så nu sitter jag här, har precis avverkat mina 4 första utbildningsdagar & känner mig väldigt peppad på det som kommer. Eftersom allt är väldigt nytt för mig så krävs det 100% fokus för att hänga med & lära mig allt. Men det jobbet går ut på är det jag kan allra bäst! Så nu är det bara att köra på i skolbänken i princip hela April, & sen från & med Maj hittar ni mig som servicechef/ansvarig hovmästare på en helt ny liten "gastrobar" på Gröna Lund. Fokus dryck men med lite smårätter att nibbla på. Och grädden på moset är att min bästavän Uffe blir min parhäst & kör sommaren med mig! 100 år sedan vi jobbade tillsammans sist, inte en dag för sent att vi gör det igen. Kommer bli grymt! Så nu hoppas vi på en fantastisk sommar med massor sol & härliga gäster. Kom & häng med oss på Terrassen! Ta en drink, ät något gott, gå på en grym konsert. Vad som än känns bra! Det kommer bli kul - oavsett!

Etiketter: sommar gröna lund jobb

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln