All we do is eat

När vi åkte till Chinese Tuxedo härom kvällen sa Petter (Event manager på Zound Industries) att han inte vart i China Town i NY. Vi gillar ju china town som fan, så vi tyckte att det hade vart roligt om vi kunde klämma in en lunch på en riktig klassiker : Jing Fong. 

Och det gjorde vi. I tisdags var det ju snöstorm & jobb hela dagen för Jonas & Petter. Men igår efter lite förmiddagsprepp så fick vi en lucka. Vi har ju skrivit om Jing Fong tidigare i bloggen men det tåls att upprepas, vilket jäkla ställe alltså. Från rulltrappan upp, till matsalen, till alla vagnar med mat, till ljudnivån till ja...allt. 1000 platser, smockfullt med folk från världens alla hörn (asien överrepresenterat såklart) & alla bara äter & äter. Det är en upplevelse i sig & man har ingen aning om vad man beställer/äter eller betalar för. Man bara kör! Och det gillar ju vi!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln