Supernormal

Ja vi gillar ju asiatiskt så självklart ville vi kolla in Supernormal i Melbourne. Så efter ett gäng med frozés på St Kilda beach så tog vi spårvagnen in till stan. Supernormal är en typisk modern asiatisk restaurang där man har tagit influenser från hela asien och gjort det till sitt eget. En ganska stram lokal men fullpackad med folk som i princip gjorde inredningen. Lite coola detaljer här och var och en lång bar som avslutades med ett öppet kök. Ganska tidstypiskt helt enkelt. Men snyggt och stökigt. Som vi gillar. Grymt trevlig och kunnig personal guidade oss igenom menyn och vi fastnade för Banquet menu som var en avsmakningsmeny med bland annat
sesame cucumber
duckfish, white soy & pickled wakame, 

new england lobster roll

prawn & chicken dumplings, chilli & vinegar sauce

peanut butter parfait, salted caramel & soft chocolate
Vi fick några specialare också för Evve äter inte kött men fisk. Det var gott. Några rätter var kanske lite snälla och faktiskt inte så asiatiska men fortfarande gott. Och allt var sharing såklart som numer nästan är standard på casual restaranger. Men vi gillar det också. Bra och rolig dryckesmeny med massor av sake och annat gott. Ett skönt stökigt ställe med grym servicepersonal och oftast bra mat. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln