2016 - del 3.

JULI

Vi skippade Sweden Rock Festival för det var helt enkelt inte tillräckligt bra eller roliga band. Så det blev Bråvalla istället. Tyra åkte till Åre och hälsade på kompisar och Teodor följde med oss på sin första festival. Han kollade in sin favoritmusik på de elektroniska scenerna och fick avsluta festivalen med Hardwell på stora scenen. Han var nöjd:) Jag och Pia höll oss till rocken och fick se bla annat Biffy Clyro som gjorde en magisk spelning. 
Bröllopet närmade sig så det var mycket planering med det och självklart också en svensexa för mig. Jag blev upphämtad av Rodg och vi åkte till Hagsätra centrum där Chibby och Sleven satt och väntade. Det blev en pizza och 1 liter Fernet kändes det som. I raskt tempo. Sen blev jag satt i en taxi som pratade om Bromma hela tiden. Såklart för att få mig på andra tankar för helt plötsligt var vi hemma utanför min port. Avsläppt och sketfull haha. Mao ingen Bromma. Så det var bara att gå upp i lägenheten och gå och lägga sig. Jag sov på golvet har jag för mig. Lite stressad för när fortsättningen skulle komma. Och dagen efter kom Rodg och hämtade mig igen. Jag mådde väl sådär med det ordnade upp sig efter lite mer Fernet. Det blev en grymt rolig och trevlig dag med många gamla vänner. En ribbåt tog oss långt ut i skärgården och gjorde några stop på olika skärgårdskrogar. Sen middag på Tjoget och dessert på Hillenberg. Allt avslutades med ett skönt häng på Heavensgate. Svensexa avklarad. Skönt. 
Jag fick av Pia i födelsdagspresent en ny tatuering hos Michelle på Lifestyle. Hon är grymt duktig och det gjorde ont som fan. Det blev ett stort varghuvud på vaden.
Pia åkte med Alice till Berlin och gjorde ett fotojobb med Ryan och jag tog barnen till Halmstad för att få lite västkustsommar. Vi passade också på att hälsa på lite gamla Årekompisar som numer bor i Varberg. Sommar när den är som bäst. Fast vi saknade Pia.

AUGUSTI

Augusti var en stor månad. Vi gifte oss och det blev kalas i dagarna 2. Fantastiskt roligt och gäster från olika delar av världen och Sverige kom för att fira med oss. Men det får bli ett senare eget inlägg.
Jag blev tillfrågad om jag vill spela en tatuerad kock i Ruben Östlunds nya film The Square. Ja det ville jag så klart. Så jag gör en kort roll som mig själv där jag presenterar en buffé som serveras på en konstutställning. Vi får se hur mycket jag är med när filmen är färdigklippt haha. 
Årets kock hade sitt sedvanliga årsmöte och vi möttes upp hos Fredrik Eriksson på Långbro världshus. Det bjöds på en mycket trevlig lunch och vi hade en intressant årstämma. Sen bar det av till Gröna Lund för mat på Fiesta och 5-kamp. Kvällen avslutades med middag på Hillenberg. Som vanligt en fantastiskt rolig dag med nästan alla åretskockarna. 
Den 25-augusti blev Tyra tonåring. En stor dag. Hon önskade sig toast Pelle Janzon och Moules att äta och det fick hon såklart. Pia drog till Gröna Lund och kollade Millencollin med några kompisar och vi andra hängde kvar hemma.
Och det var många bra spelningar på Gröna Lund denna sommaren. Bland annat Whitesnake som jag tycker gjorde en grym spelning. Och dom spelade bara bra klassiska låtar. David Coverdale höll ihop bra och det var en bra publik. 
 

SEPTEMBER

Vi drog några dagar till New York på en minihoneymoon. Och som vanligt så åt och drack vi oss igenom vår vistelse. Den här gången hade vi bestämt att bara gå på ställen som vi inte besökt tidigare. Och vi hittade så klart massor av roliga nya och gamla ställen. Vi hookade också upp med Derrick som visade oss runt i Brooklyn. Grymt bra och coola ställen så nästa gång kanske vi bara hänger i Brooklyn. Vi passa de också på att kolla en spelning. Periphery på Erving Plaza. Kul att se ett gig i New York. Bra spelning.
Pia åkte till Malmö för att vara med på butikschefsmöte för Solobutikerna. Det var ett bra möte trots att alla visste att Solo skulle läggas ner. Dom gick och käkade på Kagami som är en asiatisk krog. Dit ska jag nästa gång jag är i Malmö :)
Vi tog kontakt med Daniel på Movh för att försöka sälja vår gamla lägenhet. Jag rev bort vår fina loftsäng i vardagsrummet, spacklade och målade. Och sen lite småfix och trix och lägenheten såg fin och fräsch ut. Så klar att säljas. Spännande.
Pias familj har en tradition som heter lilla Julafton. Det börjar med fondue och sen köper alla med sig 1 kg godis typ som allt läggs i en skål eller på ett bord. Sen äter man tills man absolut inte vill äta mer. Och så leker man julklappsleken. Och eftersom alla inte kan närvara alltid runt jul så kan den här tillställningen ske lite random i tid. Och i år blev det i september. Mest för att Alice skulle åka tillbaka till Australien. Vi var hemma i Loves lägenhet i Linköping. Jag och Pia kammade hem de flesta klapparna i julklappsleken för en gångs skull. Jag brukar börja bra men sen när tiden är ute så har jag inget kvar. Men det gick bra den här gången. Och mätta blev vi också. Ett par kilo godis senare.
Love och Carolin kom och hälsade på I Stockholm. Vi käkade på Fiesta och kollade sen på DaDa Life på Gröna Lund.  Jag hade ingen koll på dom alls men det var en rolig spelning och en galen publik. Efteråt gick vi till Hillenberg och käkade dessert. 
Månaden avslutades med att Tommy och Malin Myllymäki bjöd på smörgåsbord på Ulriksdahls Värdshus. Albin var i köket och slet medan vi satt i matsalen och gottade oss. Jag har aldrig varit där tidigare och det är grymt fina lokaler som har stor potential. Jag tror att Tommy och Svenska brasserier kommer göra något riktigt bra av det. Och det är bra redan nu. Smörgåsbordet var väldigt gott. Tack.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln