Brekkie

Vet att jag nämnde det i ett tidigare inlägg men det tåls att säga igen : jag älskar frukost i Australien!! 

Jag är verkligen ingen frukost människa, jag är inte mycket för fil & flingor, gröt, mackor eller vad det nu är man äter på morgonen hemma. Jag har aldrig varit ett fan. Men här - herre min gud! Det är det bästa målet på dagen. Härliga surdegsbröd med avokado, getostkräm & tomat. Pocherade ägg, bacon & chorizo. Crispy pork med olika tillbehör. Gravad lax. Alla färska juicer. Det är något med dessa matiga frukostar som spelar på mina strängar!
Kanske det jag ska göra nu när jag kommer hem & är arbetslös ett tag. Göra ordentliga, smarriga måktider när jag vart & tränat tidigt.

Vad är er favoritmat på morgonen? Är det klassisk "svensk" frukost eller är någon som jag, som hellre värmer en tallrik spagetti & köttfärsås? :)

Etiketter: australien frukost

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln