2016 - del 2.

APRIL 

I april var det sista fixet med Fiesta & Hekto i full gång. Stort mediapådrag kring Jonas & de nya enheterna på Gröna Lund & peppen inför sommaren var stor! Jag & Anja var på Fiesta första gången i mitten på april & fick äta & dricka gott, det var så himla roligt att se hur idén blivit verklighet. Så sjukt stolt över Jonas! Under tiden repar han även inför ett gig tillsammans med några andra sköna KISS-nördar på ”Kissin’ Time” där Bruce Kulick (f.d gitarrist i KISS) skulle gästa. Jag roade mig med en plåtning i Göteborg tillsammans med Tobias Walka & Oliwia, en ny tatuering hos Michelle på Lifestyle Tattoo på Södermalm & bli butikschef på jobbet. Den 28:e april sker det fantastiska - jag plussar igen. Vi väntar återigen barn & lyckan är total. 

MAJ

Lyckan blev tyvärr inte långvarig. Bara någon vecka senare var jag för första gången på gynakuten på Huddingesjukhus. Då, visade inget på något konstigt. Men under de nästkommande veckor var vi där många gånger & allt slutade med att vi tvingades avbryta graviditeten den 26/5. Mer om vad som hände kan man läsa här & här
Under tiden så var vi i Budapest för att se när Alexander Sjögren tog brons i EM i Bocuse Dór, älskar Budapest. Får ni möjlighet ska ni absolut besöka den staden någon gång i livet! Maj kunde avslutats med enbart hjärtesorg & tårar, men tack vare mina magiska systrar & mina bästavänner så fick månaden det avslutet som den förtjänar. Den 28/5 blev jag kidnappad hemma för min möhippa, en dag som fylldes av kärlek, skratt, musik, god mat, dans & världens bästa tjejer. Jag fick spela in John Mayers version av ”XO” tillsammans med Danny i min gamla klasskompis Johans studio, shoppa en outfit för kvällen på 10 min på H&M i Farsta & sedan ”the big surprise” : en 24h-kryssning. Mitt bästa, haha. Den dagen var precis vad jag behövde. Den perfekta möhippan!

JUNI 

Månaden började med skolavslutning för kidsen & en Håkan-konsert med världens härligaste gäng i Göteborg. En krogrunda på stan med vårt bästa kompis-par Emelie & Joel. Fotografering med Teo från Malmö. Fick äntligen ett stängningsdatum för min butik : 31/12 2016!
Planering, planering & åter planering av bröllopet som med stormsteg närmade sig. Jonas fyllde 47, vi firade med middag & konsert på Gröna Lund. Vi åkte till Halmstad & firade midsommar. Jag fyllde 29. Det firade vi med min familj i Linköping. Och vi fick positiva besked från Huddingesjukhus. Jag var frisk. Falskt alarm. Vi kunde försöka bli gravida igen. Sista dagen på Juni entrade jag, jonas & Teodor Bråvalla Festivalen, äntligen lite skön musik & skönt häng igen :)

Etiketter: sommar återblick 2016

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln