2016 - del 1. 

JANUARI

Första dagen på året tillbringades i en bil hem från Åre. Bra nyårskalas men vi höll oss lugna på kvällen så vi kom iväg i vettig tid. Efter några dagar i Stockholm tog vi barnen och åkte ner till Halmstad för att hälsa på deras farmor och farfar. Lugn och skönt med några vintriga promenader nere vid havet, mammas goda mat och kortspel. Ett välbehövligt break.
Teodor fyllde 15 år den 4 januari och fick önska vilken mat han ville. Det blev en thaibuffé till allas stora glädje. Godaste maten som också är väldigt rolig att laga. 15 år alltså. Fan vad tiden går snabbt.
Mamma Mia the party hade premiär på Tyrol. Jag var inte inblandad i maten från början men var med och provåt och skruvade till lite detaljer. Det blev succé från start och både show och mat uppskattades och showen gick för fulla hus hela året. 450 gäster varje kväll serveras en slags flytande meny i ”sharingstyle” med grekiska godsaker och Abba låtar i mängder som ingen verkar tröttna på någonsin. Roligt koncept och Tyrol omgjort till en Grekisk oas/Taverna är riktigt snyggt.
Januari rullade på med jobb och annat och avslutades med att jag fick äran och lyckan att åka med hela Parks and Resort till Orlando. En resa som alla fastanställd blivit lovade om en utmaning gick i mål. Dvs att nå en högre gästnöjdhet i alla kategorier. Och det var en helt sjuk resa. 4 dagar i Florida med besök på alla dom stora nöjesparkerna där. Fantastiskt generöst och en otroligt rolig resa. Det tog flera veckor att smälta det vi fick vara med på. 

 

FEBRUARI

Februari började sedvanligt med Årets Kock. Alltid lika kul att träffa alla vänner och kollegor i branschen. Och en bra middag blev det också dagen innan på Griffins med Pia, Rebecka, Markus, Dime och Christian. Och Årets Kock blev Jimmi Eriksson. Bra jobbat :)
Pia är ju tjenis med Danny Saucedo vi blev bjudna på hans 30-årskalas. Temat var kärlek och blommor eller flower power kan man ju också säga. Så efter några besök på söder i dom bästa second hand affärerna så hade vi hittat våra finaste och flummigaste kläder. Och alla andra gästerna på partyt hade också gått all in. Rolig fest med mycket musik och glädje. 
På sportlovet packade vi våra ryggsäckar och åkte med barnen till Thailand. Det blev en liten backpackervariant för vi vill att Tyra och Teodor skulle få en lite annorlunda resa. Det blev superlyckat och vi hade 9 fantastiska dagar i Bangkok och Koh Samet. Tyra shoppade upp sitt barnbidrag och Teodor åt upp sitt. Han stannade vid varje gatustånd typ och köpte mat, haha. Vi kommer att åka tillbaka. 
Februari var också månaden då Pia fick besked om att alla Solo-butikerna skulle lägga ner. Ett tråkigt besked då hon trivts väldigt bra med att jobba där. Och det fick hon fortsätta med fram tills årets slut. 
 


MARS

Janne på Broken i Åre har ju kört quiz i många år och även tagit det med sig till Broken Stockholm. Jag och Pia drog ihop ett skönt gäng och lyckades vinna finalen och totalt sett kamma hem ett tredjepris trots att vi missade första omgången. Vi var revanschsugna men tyvärr så har Broken på Kungsgatan i Stockholm stängt för gott så det blir ingen mer quiz. 
Jag fick också åka med ledningsgruppen för Parks and Resort till Åre några dagar. Vi åkte skidor och käkade god mat bla annat på Dahlbom på Torget. Och det blev tyvärr sista gången jag var där. För nu är det helt utrivet och en ny restaurang är byggd.. Vi var också på afterski såklart och jag blev upplurad på scenen av mina chefer. Jag har sagt att jag aldrig spelar onykter men den gränsen var nådd för länge sen så jag gick upp utan allt för stora protester. Det blev rock and roll all night med Kiss. Och den kan jag ju. Det gick helt ok. Roligt var det i alla fall.
Fiesta på Gröna Lund börjar ta form och det känns väldigt kul och inspirerande att snart få sparka igång det nya konceptet.
Mars avslutas med ett litet gästspel i Vardagspuls där jag lagar lammrevben med goa grejjer. Det är alltid kul att göra TV. 

Etiketter: återblick 2016

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln