På resande fot..

Kl 03:30 den 25/12 packade vi bilen & lämnade Hagsätra & julen för en resa till andra sidan jorden. Just nu sitter vi på ett flygplan från Guanzhou, Kina, som ska ta oss till Sydney, Australien. Vilken jävla tid det tar, men så är det ju långt bort också! Så först flög vi Sthlm - Paris, relativt kort flight, haha, sen flög vi Paris - Guanzhou..en nätt resa på sisådär 11 timmar & nu flyg 3 av 3 på härliga 9,5 timma :) Tjoho. Dock var det inte så många som skulle till OZ från Kina tydligen så vi har haft gott om plats & fått sova lite. Jag ser här på kartan att vi är ovanför Australien nu så det är inte många timmar kvar…

 

Vi har pratat länge om att åka & hälsa på Alice & Evelina som bor i en förort till Sydney som heter Cronulla. Men det har inte riktigt gått ihop logistiskt med barn, jobb & annat som man får ta hänsyn till. Men med att SOLO & min butik skulle stänga vid nyår & nya äventyr tar vid 2017 så dök den här möjligheten upp & vi tog den. Jul i Linköping med familjen Nilsson/Gunnarsson & nyår i Australien. Perfekt!

Så nu är vi alltså påväg, det är 3 år sedan jag var i Australien senast & Jonas har aldrig vart där så det kommer bli 2 fantastiska veckor det är jag helt övertygad om. Vi kommer spendera första veckan i Sydney med omnejd för att sedan flyga ner till Melbourne där vi hyrt en lägenhet under sista veckan. Förhoppningsvis möta upp lite Bali-familj men framförallt bara njuta, äta gott, sola & umgås med varandra innan vi flyger hem den 8/1!

Jag har haft sådan ångest över framtiden, jobbet & hur 2017 ska bli men just nu känner jag inget av det utan är bara så tacksam att vi har möjligheterna att ge oss iväg på det här äventyret. Att få träffa lillasyster & Evve igen. Så tacksam!

 

Förra året ringdes det nya året in i Åre. I år i Sydney. 

På många sätt har vi haft ett magiskt år. Men det har också kantats av sorg & frustration.

Men sådant är ju livet.

 

Kanske kommer en nyårskrönika någon gång under semestern. Nu när det är dags att vända blad ytterligare & blicka framåt..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln