Sneak peek

Då var det igång igen. Träningen inför Bocuse dÓr 2017 har börjat. Alexander och Hampus är stålsatta och fokuserade. Grymt kul. Jag kan såklart inte avslöja några detaljer varken med video eller i text men det känns mycket lovande. Temat för köttfatet är förbestämt och det ska skapas en fri tolkning av Lyonklassikern poulet aux ecrevisse, ja typ kyckling och kräftor. Kul, ja kanske. Utmaningar är ju alltid kul. Till Frankrikes fördel, haha, ja. Men skit i det. Det är Bocuse dÓr och det är svinkul. Enklast är att göra den godaste maten på det mest spektakulära fatet. Ja jo jag vet, inte svinenkelt men det är ju så man måste göra. Fiskråvaran får vi veta siste november. Och fram tills dess - kyckling, kräftor, kyckling, kräftor, kyckling, kräftor...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln