F*ck it, let's go to New York.

Bloggen lever. Vi lever. Halle-le-lujah. 


Vi vet att vi i snart ett års tid försökt återuppliva gnistan, gjort några halvhjärtade försök till att sparka igång kreativiteten igen, men inte riktigt lyckats. Här kommer dödsstöten. Nu kör vi. Vi vill, vi är peppade, vi har pratat om det flertalet gånger. Vi gör det bara! 
Och det finns väl ingen bättre plats än just här, i New York, att göra just det på?

Vi landade igår vid lunch. Jag var mest nöjd att jag fick säga "honey moon" till killen vid security-disken när han frågade vad meningen med våran lilla resa var! En timme senare trillade vi ur vår gula taxi vid Washington Square Hotel, äntligen framme. In med väskorna, ut på gatorna & mot vårt första stopp på listan. "Root & Bone". En mysig liten lokal på 200 East 3rd St som var inredd lite så som vi kan se vår matstudio i framtiden. Udda stolar, udda tallrikar, udda glas, bardisk gjord av en dörr (de måste snott idén från vår bröllopsbar :P). Som grädde på moset :  Superhärlig personal. Familjär stämning. Och såklart - gott käk. Vi gick därifrån nöjda. One down, a lot more to go.

Vi är här nu! Vilket känns fantastiskt. Jonas trivs som fisken i vattnet & jag tar rygg. Känns häftigt att återigen få uppleva den här staden genom hans ögon. Få gå på gatorna där han känner sig hemma. Inget snack om att The Big Apple är en av de mest ikoniska städerna i världen. Och så fort man kommer bort från stöket på Broadway, så kan jag se mig själv leva & bo här i nästan vart enda kvarter. New York - you hade me at hello!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln