Ja må dom leva..

Vilken högtidsvecka vi fick till..
22/6 fyllde Jonas 47, 24/6 firade vi midsommar i Halmstad & 25/6 fyllde jag 29. Så en vecka fylld av kärlek, familj & en massa massa mat!

I onsdags väckte vi Jonas på sängen med marängswiss & paket. Och eftermiddagen spenderade vi med Gröna Lund-gänget på pontonen där vi åt sushi & bbq tills det sprutade ur öronen! Jonas ville se Sixx A.M. spela, en helt okej konsert i mitt tycke. Vi kom hem lagom till att se svenska landslaget bli utslagna ur EM, kändes inte oväntat men ändå trist. Och i torsdags efter jobbet åkte vi ner till mamma i Linköping där vi spenderade natten & tidigt dagen efter åkte vidare mot Jonas föräldrar i Halmstad. Jag & Jonas plågade oss genom en 5 kilometerslöprunda på Halländska slätten i rekordvärmen innan vi skrek i oss en traditionell sillunch. 
Vi hann bada i havet, leka lekar & äta en god middag innan vi kröp i säng inne i svärföräldrarnas husbil. Och i lördags var det min tur att få marängswiss "på sängen". 1 år kvar till jag fyller jämt & det är tur jag trivs med att bli äldre. Jag skulle inte vilja vara 20 år igen för alla pengar i hela världen. Jag trivs perfekt med vem jag är & vart jag är nu. Jag blir äldre med glädje!

Efter frukost åkte vi tillbaka till Linköping, käkade lunch på Bosses Glassbar & körde vattenballongskrig ute på gräsmattan hos mamma! Alice hade kommit ner från Stockholm & Love var hemma från Gamleby där han jobbar i ett par veckor så nästan hela min familj var samlade. Fantastsikt! 
Efter en middag ihopkompnerad av mig & ett parti plump rullade vi upp mot Stockholm igen & det var väldigt skönt att få avsluta dagen med att gå & lägga sig i vår egna säng.

Tack våra fina familjer för de här dagarna. Ni är bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln