Premiär för Gröna Lund

Fiestas meny

Äntligen var det dags att öppna upp portarna för Gröna Lund, denna plats som stulit min man ifrån mig senaste veckorna ;-) Vad dom planerat, fixat, preppat & donat inför denna stund enda sen i höstas så fantastiskt stolt & glad nu när det äntligen är igång! Jag tog med mig Emelie för att kasta lite bollar, skjuta gevär & åka en & annan karusell eftersom Jonas stod & svettades i köket med de andra. Det är fan rätt kul! Haha! Kommer vi göra om fler gånger i sommar helt klart. När vi sen halvt frusit ihjäl så satte vi oss på Fiesta för att vänta in Tanja & Laura, tacomiddag coming up!!
Jag tycker maten är grymt god (vågar inte säga annat heller, haha) & vi fick några tequila/chili/fläder-drinkar till som var över förväntan. Lagom nivå på alltihop & det känns rätt skönt att "glömma" att man är på Gröna Lund för en liten stund. Vet ju att det kommer hängas en hel del där i sommar, inte mig emot! 

Efter middagen så åkte tjejerna till Strandvägen 1 & jag gick till scenkonstmuséet för att se Jonas spela. Det kändes som att jag var tillbaka på den där förbannade Kisskryssningen igen, korvfest med andra ord. Men duktig var han, min kille.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln