Kissin Time

Hallå bloggen, det var ett tag sedan. Det har varit fullt upp med att starta 2 nya enheter på Gröna Lund.
En taqueria och en BBQ foodtruck typ, fast utan hjul :) 
Grymt roligt och nu på lördag den 23:e öppnar det på riktigt. Och vad som också händer på lördag är ju helt fantastiskt. Bruce Kulick kommer till Sverige och ska hålla föredrag och spela lite goa låtar. Kissin Time heter eventet och är på scenkonstmuseet på Sibyllegatan i Stockholm. Och för er som inte vet vem Bruce är så var han gitarrist i Kiss under perioden 1984-1996. Och jag har fått frågan om att vara med i bandet Rocksteady och spela gitarr. Haha, det är ju jättekul. Kolla in bilderna. Alla ser svincoola ut och jag med kockrock haha. Mats som spelar bas och är självutnämnd kapellmästare :) och dessutom min rumspolare på nästa Kisskruise frågade om jag vill vara med och spela när Bruce kommer till stan. Självklart, sa jag. Dock kommer jag inte att spela med Bruce utan är sologitarrist under första delen av setet innan Bruce kliver på. Då spelar vi lite goa rockrökare från 70-talet. Jag byts sedan ut och Bruce spelar låtar från eran då han var med i Kiss. Det kommer bli asgrymt och jag har övat solo hemma nu så fingrarna ömmar. Och inte blir det lättare av att jag brände fingertopparna när jag halstrade tortilla bröd till 300 gäster i lördags. Men så är det om man ska vara kock och rockstjärna samtidigt. Jag borde ju egentligen vara mer nervös när jag står och skär saker. Ett snitt i långfingret sen kan man inte spela på ett bra tag. Men jag skär mig inte så ofta längre. Men jag bör nog hålla mig borta från knivar på lördag i alla fall. Kissin Time eventet håller på hela dagen och giget är 22.30 på kvällen. Det kommer vara massor med roliga saker man kan köpa där. Ni vet, kissdockor, vinylskivor, knappar, nyckelringar, samlarkort, posters, bilder, tishor ja allt möjligt kul som man bara måste ha. Det kommer att vara en hel bunt med härlig kissnörds där och fast jag tycker jag har bra koll så har jag inte en suck i det där gänget. Lite som en minikryssning. Fantastiskt. Jag kommer att må bra där och jag hoppas att jag vinner en Ibanez PS40-BK. Pålles signaturgura, och kanske den snyggaste gitarren som tillverkats, ja efter Les Paul Sunburst med 3 superdistortionpickups såklart. Rocknroll all nite och party hela jävla lördagen för först kör jag service på Fiesta taqueria på Gröna Lund, tjohoo. Vilken episk lördag. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln