Vad ska vi äta för sallad idag då?!

Att vi gillar och äter mycket sallad är ju ingen hemlighet direkt. Vi försöker blanda och variera oss så mycket det går men det finns ju en del tydliga favorit ingredienser i huset, vilket är rätt tydligt :) Chorizo är en av dem.  Getost, en annan. 

Så igår blev det en sallad med prosciutto, chorizo, granatäpple, melon, mango, salladslök & riven getost. Jag behöver inte säga att det blev sjukt jävla gott va? :) 

Senaste två dagarna har en del vardagspusselbitar fallit på plats. Det känns som att 20 kg bly har lyfts från mina axlar. Igår var jag på "återbesök" på MamaMia, MVCn vi gick till när vi var gravida. De ska starta en mini-utredning kring vårt uteblivna missfall vilket känns jätteskönt. Blodprover ska lämnas, sköldkörtel & lite annat ska ses över. I övrigt ser allt bra ut. Otrolig lättnad mitt i all sorg som sköljer över än titt som tätt. Och idag fick vi äntligen besked att vårt kök i gamla lägenheten ska återställas & att allt går på föreningens försäkring. Så på måndag kommer första hantverkarna & ser över köket! Tjoho!! 9 månader av mail, tjafs, slit & funderingar är äntligen över!

Det firar vi med pyttipanna som jag har lagat (tro det eller ej) & VIkings..

Etiketter: mat sallad

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln