Tillbaka på Koh Samet

En vecka går fort när man har roligt, för imorgon går båten tillbaka till fastlandet & ett dygns resa påbörjas. Det vore att ljuga om jag skulle säga att vi inte har haft tid att blogga under veckan som gått, för tid i överflöd har vi verkligen haft. Men vi har helt enkelt inte prioriterat det, utan vi har solat, badat, spelat kort, ätit god mat & njutit av varandras sällskap istället. Men bilder & filmer finns & vi kommer dela med oss av det hemifrån sen för att själva få blicka tillbaka & minnas :)

Vi kom till Koh Samet i söndags, första gången för Dahlbomarna för vilken gång i ordningen för mig vet jag inte riktigt. Sist var slutet av 2009. En del har hänt sen dess, men mycket är sig likt...

Nu ska vi ner till Silversand för att äta en sista middag.. Tur att iaf jag längtar hem lite.. :)

Etiketter: familj semester thailand

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln