Sawadee

Som sagt - vi hittade inte den kortaste resan hit men den gick över förväntan. Jag har flugit med Cathay Pacific flertalet gånger & tycker det bolaget är grymt. Sthlm - London - Hong Kong - Bangkok. Vi blev upplockade på flygplatsen, på skylten stod det "Mr Pia Nilsson" till allas stora asgarv, & skjutsade till hotellet. Galleria 10, hotellet där jag & Jonas förlovade oss i somras :)

Med skaplig jetlag tog vi en tur på gatorna kring hotellet, åt lite street food & njöt av värmen & stöket. Teodor var lite brydd över att de fina thailändska tjejerna spanade in honom så mycket, men han har ju på bara senaste året vuxit till sig ordentligt. Vi skrattade mest :) Vi orkade med nattlivet en stund innan vi (jag & jonas) stupade i säng. Tog lite längre tid för barnen.....
 

I fredags promenerade vi till Pantip Plaza & MBK, jag går hellre än att åka något fordon, man ser ju så mycket mer saker då. Och på kvällen var det dags att visa Tyra & Teodor Khaosan Road. Haha! Mest för att det är en sådan sjuk plats. Alla restauranger & barer som tävlar med varandra om den som spelar högst musik. All shopping, alla människor & all mat. Vi avnjöt en riktigt bra middag tillsammans innan jag & Tyra gick bananas bland alla kläder. Hon försökte hänga med mig på thailändskan & pruntadet bäst hon kunde, haha. Roligt!!! Jag pratar ju väldigt lite men tar mig fram, sjukt att det fortfarande sitter i. 

Lång & givande dag. Vi älskar Bangkok. Alla fyra!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln