Jag har nytt jobb.

Sedan i höstas så jobbar jag med Parks and Resorts. Dvs dom som äger Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland, Aquaria och Furuviken. Min främsta uppgift är att höja matkvalitén med Gröna Lund som fokus. Jag var på ett oförutsättningslöst första möte i sommras och man kan säga att förutsättningarna ändrades ganska omgående då Johan, en av ägarna har ett Kiss-flipperspel på sitt kontor. Så efter 5 minuter när jag kramat färdigt flipperspelet så började mötet. Vi hade inte behövt ha mötet. Jag var klar redan där. Nä riktigt så var det ju inte men jag visste med en gång att det här är jävligt sköna snubbar som driver det här och vi fick bra feeling med en gång. Det är viktigt. Att kunna ha svinroligt tillsammans även om det är jobb eller fritid. Det är ett fantastiskt gäng som driver Parks och det är väldigt inspirerande. Så min första anställning på 20 år (har ju haft egen restaurang under tiden) innebär att jag tillsammans, i första hand, med Fredrik och Samuel ska se till att all mat på Gröna Lund blir bättre och godare och skapa ny mat och nya restaurangenheter som levererar minst lika bra mat och service som andra restauranger i stan. Väldigt roligt och utmanande. Så redan nu till sommaren så blir det 2 helt nya ställen. Och det finns en framtidsplan som är mycket intressant. 
Vi har precis varit på en "liten" inspirationsresa i Orlando och besökt 7 olika parker. En fantastisk resa så klart och det är intressant och se hur andra parker fungerar. Alla har mer eller mindre ett perfekt system att fylla alla sätena i en ride på ett effektivt sätt men att få fram en öl eller en burgare kan ta sin lilla tid. Om personen som delar saltgurka inte är på plats så faller hela linen. Mao så är det lite fyrkantigt. Så jag måste faktiskt säga att när det gäller mat och service så är vi rätt bra på det. Men det ska bli bättre. Mycket bättre. Jag lovar.

Här är lite färgglada bilder från resan. Jag åkte nästan allt med en hel del dödsångest inblandat. Men jag gjorde det. Och jag åt definitivt allt utan någon ångest alls haha.  

Etiketter: resor gröna lund jobb

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln