1 tsk spaghetti=1 portion

Vad gör man när man inte orkar gå till affären. Eller knappt laga mat för den delen. Men man är hungrig som fan och familjen måste få mat. Jo man vänder ut och in på skafferiet och rotar längst ner i kylen och ser vad man hittar. Pasta så klart. Och bacon. Det finns ju alltid i kylen. Och vitlök, salladslök, tomat, champinjoner och lite chili. En bit parmesan och passerad tomat. Jo det kan nog bli något av det här. Måste erkänna att vi stödköpte grädde när Pia passerade en ICA på väg hem från jobbet. Jag fräste alla grönsakerna med baconet. Kokade in med tomatsås och avslutade med grädde och svartpeppar och salt. Spaghettin kokades som vanligt och jag har äntligen lyckats komma på ett bra knep för att koka lagom med spaghetti. Det finns ju pastamått och sånt såklart men något alla har hemma är teskedsmått. 1 tsk spaghetti=1 portion.
Så nuförtiden äts all spaghetti upp haha
Allt lades upp i en form och avslutades med riven parmesan, svartpeppar och lite färska örter (som också fanns hemma :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln