Teodor 15 år, då blir det thai!!!

Teodor den lilla sketungen har fyllt 15. Tiden går fort det vet vi alla men när ens barn växer upp, ja då fattar man. Han har blivit lång och smal och pratar med mörk röst. Han bor i Stockholm som han har velat så länge. Han går på Pops Academy som är mellan och högstadie med musikinriktning. Förmodligen mitt fel för jag suger på idrott och är kanske den sämsta hockeypappan man kan ha. Men jag älskar musik :) Så för mig är det den bästa skolan man kan gå på. Och det gör Teodor också. Älskar musik. Och duktig är han. Lär sig instrument snabbt och enkelt så man ibland blir lite irriterad. Men det finns inget bättre än när han spelar och sjunger. Som sagt så kan jag sitta i timmar och lyssna på honom men jag står inte ut i en hockeyhall eller vid sidan om en fotbollsplan. Jag har liksom inget att tillföra där. Jag kan väl alltid skrika -passa bollen då för helvete!  men jag kan ju inte passa bollen själv så då är det bättre att vara tyst. Men skit i det. Vi har musiken och det är det bästa. Teodor är det bästa. Och när han fyller 15 och får önska vilken mat det ska bli då önskar han sig det bästa. Thaimat. Det är ingen vacker syn när vi äter Thaimat. Teodor, Tyra, Pia och jag. Man kan nog liksom se och kanske höra också hur gott vi tycker det är. Så det finns inga bilder på själva måltiden. Bara på lite av käket som önskades. Varsågod Teodor och grattis igen på 15-årsdagen. Du är grym och jag älskar dig väldigt mycket. 

Och just det, maten.

Tom Yam såklart, Teodors favorit och den här blev nog bäst hittills
En sallad med tomat, gurka och brysselkål blandad med sötsur dressing med chili
Fläsk med söt soya, rostad vitlök och sticklök
Kyckling med nudlar, ägg och cashewnötter
Jasminris
Massa läsk och glass också haha :))
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln