nä nu jävlar...

...räcker det. Lika dant varje år. Den här helgen är föööör lång. Jul och nyår och massa sånt. Dags att börja äta sundare mat. Sallad. Ja sallad får det bli. Måste tänka på strand och bröllop. Men lite goa grejjer måste det ju få vara i eller hur. Så det blev så här -

Sallad med choritzo och blomkål (rödlök, tomat och gurka också)
Dressing med olivolja, vinäger, dijon och vitlök
Hyvlade röda äpple
Riven getost


Inga konstigheter. Köp en god choritzo (jag hittade inte min favvo denna gången så det fick bli en lite enklare) Skiva den och fräs i olivolja med blomkål tills blomkålen är nästan mjuk. Lägg blandad sallad i en skål med skivad rödlök, gurka och tomat. Blanda olivolja, vinäger, dijon och massor med pressad vitlök till en dressing. Häll choritzo/blomkålsfräset över salladen och slå på dressingen. Hyvla röda äpplen tunt och lägg på. Riv getost över. Om den är för mjuk så frys den innan. Blanda allt och ät. Gott som fan, snabbt och enkelt. Och hyffsat nyttigt haha. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln