Halmstad

En snabbvisit till Halmstad. Spel, mat och promenad på en frusen strand blev det. Alltid skönt att komma hem till platsen där man är uppväxt. Det infinner sig ett lugn när man kommer dit. Ett lugn som inte finns någon annanstans. Konstigt att man bara ville flytta där i från när man var tonåring men uppskattar det mer än någonsin nu. Eller det kanske inte är konstigt alls när jag tänker efter :) Mamma lagade mat och det är som vanligt så gott som det bara kan bli när mamma gör det. Och jag vill bara flika in att pappa lagar förbannat god mat också. Och han avslöjade en detalj i kryddsmöret han vevat ihop så länge jag kan minnas. En liten twist förutom färska örter, vitlök och havssalt. Jag kanske avslöjar det någon dag. Kanske inte. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln