Dahlbom På Torget

Borta bra men hemma bäst. Äntligen känns det som man kommit ifatt efter ett par otroligt stökiga & roliga dagar i älskade byn Åre. Är så otroligt tacksam för vännerna vi har där uppe & det var så roligt att träffa alla! 

Jonas har ju som alla (??) vet drivit en restaurang där uppe sen början av 2007 tillsammans med sin bror Anders & partner Johan. Jag själv, som säsongat där uppe sedan 2008 kan med lätthet säga att Dahlbom På Torget vart mitt favorithäng från start.
Men med vår flytt till Stockholm & att Anders som inte bott i Åre eller vart delaktig i restaurangen på länge, ville dra sig ur verksameheten helt så drivs restaurangen nu med en liten annan regi. Jonas är fortfarande kvar, hjälper till med menyer & maten som han alltid gjort med sin köksmästare Johannes, Johan är också kvar men de nya ansikten på DPT är bröderna Wersén som driver Werséns & Hummelstugan. Dahlboms är fortfarande Dahlboms men ett litet ansiktslyft har stället allt fått! Klubben har byggts om & kallas numer "Kyrkan" & ovanvåningens restaurangdel är nu afterski med pianobar. GULD!!  Även nedervåning har justerats lite men allt har blivit så jäkla bra! Och sen att teamet har fått förstärkning i form av Ubbe Wallin, som tidigare jobbat på "Bygget" i en herrans massa med år, gör inte det hela sämre. Är det någon säsong jag hade velat vara där & jobbat med världens bästa gäng är det ju den här! Men samtidigt, hade inte vi tagit beslutet om att flytta kanske de här förändringarna inte hade skett. Allt har sin mening i slutändan. 

Vi åt en god middag med barnen & Emelie förra veckan, personligen älskar jag blandningen mellan det asiatiska & det "klassiska", det finns något för alla! Så är ni i Åre, kika in på Dahlboms, drick en drink eller ät något gott - absolut värt det :-D

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln