Back on the crime scene

Jag är också tillbaka. 

Först och främst ville jag säga: tack för alla fina hjärtan, mail & meddelanden vi fick efter gårdagens "comeback"! Tack för att ni känner med oss.
Jag är otroligt glad att Jonas tog mod till sig & skrev det inlägget han skrev, förklarade vår livssituation & delade med sig om vad som händer & har hänt i våra liv som gjort att bloggen hamnat lite i skymundan. Varken han eller jag är mycket för att "hålla upp en fasad" & därmed tog vi valet att berätta om vad som hänt. #alltärintelyckligtpåinternet

Men tanken är att komma igång igen, att blåsa liv i bloggen & fortsätta med härliga resor, god mat & dela med oss av det härliga livet har att erbjuda. Men även de mörkare delarna av det. 

Klockan fem imorse så stuvade vi in barnen i bilen & resan mot nyårs-Åre började, och när vi rullade in i byn där allt började visste jag inte riktigt hur jag skulle känna. Här kommer jag, turisten i "min" egna lilla by. Supermärkligt. 
Dessutom som var ju planen att komma hit igen med en 15veckors mage & få dela med sig av glädjen till alla, istället kommer man med ett missfall i bagaget & ska dela det med alla istället. Men sånt är livet.

Vi sparkade igång vårt firande med en superhärlig lunch med en massa kramar & gött snack med folket på Timmerstugan, som alltid levererar god mat & underbar stämning. Avrundade eftermiddagen med en kaffe på Dahlboms med Karro & Elvira innan vi nu mellanlandar på Åregården innan vi ska äta middag hos Bri på "Arnes", gamla "Ölbaren". Spännande.

Det känns grymt att vara tillbaka, både i Åre & på bloggen. Jag har saknat dem båda. Och sakta men säkert mår jag bättre & ser fram emot ett nytt år. Och i år önskade vi oss en bebis i julklapp, förhoppningsvis är det precis det 2016 ger mig, Jonas, Tyra & Teodor.

Häng kvar här nu, ni tusentals som läste bloggen igår. För här kommer det hända grejer. I dagarna kommer bland annat en summering av året som gått, "Jonas & Pias nyårskarameller". 

God fortsättning - och, tack igen.

Etiketter: åre

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln