Live it- Leave It

Så här skulle man kunna säga - vi tog ett ordentligt juluppehåll fast innan jul. 

Någonstans under hösten med nya jobb och allt så försvann tiden och i och med det också lite edgen att hålla bloggen uppdaterad. Och ju längre bort man kommer från det desto svårare blir det att komma igång igen. Men vi hade ambitioner. Vi hade ideér. Och framförallt, vi hade viljan. Vi var helt klart överens om att bloggen skulle leva vidare. Vi väntade bara på rätt tillfälle att göra en nystart. Vi köpte en ny lägenhet med ett underbart kök där inspirationen flödade. Ett perfekt bloggkök haha, ja men mest av allt ett kök som är enkelt att laga mat i till skillnad från det gamla. Vi hade en plan. Och vi var lite extra glada eftersom Pia hade en liten bebis i magen. Jajjamen. Så det kändes som en bra plan att skriva om det när det kunde bli officiellt och därmed kicka igång bloggen igen. Men i samma veva så gick tyvärr Pias mormor bort och det tog bort en del av glädjen. Men samtidigt så kände vi att vi kunde skriva om just det. Om livet. Ett liv tas och ett nytt liv ges. Vi väntade på rätt tillfälle och i början på vecka 13 så var vi hos läkaren för att göra ultraljud. Lite tidigare än normalt för Pia halkade på en en trampbåt när hon var liten och fick operera sig. Så vi skulle bara kolla så att allt stod rätt till och att Pia skulle fixa en normal förlossning. Äntligen kunde det bli officiellt. Pia såg bra ut och enligt läkaren så skulle det inte vara några problem. Men den lille bebisen såg inte så bra ut. Den hade slutat växa i vecka 10 och inget litet pulserande hjärta fanns att finna någonstans. Extremt ledsna och förtvivlade lämnade vi kliniken. Inte alls så vi hade tänkt oss den dagen. Jo vi vet att det är naturens gång och att det händer hela tiden och att det är kroppens sätt att tala om att något är fel. Men kunde inte kroppen då bara tagit hand om det där 3 veckor tidigare. Så man kan säga att det mesta som vi tänkt och planerat hamnade långt ner i frysboxen. Men det enda man kan göra är att fortsätta som normalt och sakta men säkert så är man tillbaka igen. Och vi har 2 fantastiska barn, Tyra och Teodor, som vi firat jul, ätit massa mat, spelat spel, kollat film, mellandagsreashoppat, spelat musik, pratat och ätit lite mer mat med. Så nu är livet på banan igen och allt fungerar som det ska, framförallt Pia. Så det är bara på det igen, livet alltså :) 

Vi ser fram emot ett nytt år med nya recept, ny mat, bröllop och massor av roliga restaurangbesök och resor. Vi ska till Åre nu över Nyår och en trip till Orlando för att åka karusell med jobbet. En Thailandsresa med barnen är också planerad över sportlovet. Och vem vet vad livet har att erbjuda. En jävla massa roliga saker. Eller hur :)


På julaftonskvällen blev det lite alternativ mat haha

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln