Welcome to Miami

Japp. Då var vi äntligen här. I Miami och gör  resan vi väntat på sedan den bokades i januari. Vi ska ut på the Norwegian Pearl och kryssa till Jamaica i 5 dagar. Tillsammans med Kiss och 3000 nördar. Kiss Kruise 5. Det här kommer att bli episkt. Och jag kommer att lära mig mer om Kiss och Pia kommer lära sig allt :) Jag vet redan nu att jag kommer att bajsa ner mig när vi kliver in i rummet där vi kommer att bli fotade med Kiss i full mundering. Hej Gene. Kul att träffas. Dumflin. Ja ni förstår själva. Det kommer att bli så jävla grymt.
Och självklart så käkar vi runt lite. Aldeles för få dagar i Miami men lite hinner vi allt med. Igår när vi kom käkade vi lite Mexikanskt vid hotellet på Espanola Way. Och i morse en frukost på klassika 11:street Diner. Vi ska kolla in Yardbird också och något mer hoppas jag :) Men nu bär det av mot kryssningsfartyget. Tjohooo. JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!

Etiketter: mat resor miami

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln