Home sweet home

Vi älskar ju mat. Som ni vet.

Vi älskar att äta ute på restaurang, vi älskar att laga mat hemma. Och kan vi, så har vi gärna vänner på besök och delar kärleken till mat med dem. Så häromdagen lagade Jonas högrev med potatismos, kokta grönsaker och en sky till mig, barnen och bästa vännen Rebecka. Jag var så otroligt sugen på löjromstoast och till min stora lycka hade vi lite kvar sen senast i frysen så det blev en sådan till förrätt. Himmelskt ju! Stunderna tillsammans med min kille i köket är vardagslyx jag värdesätter oerhört. Att vi tar oss tiden att fundera ut middagsmenyn, handlar tillsammans, lagar tillsammans och äter tillsammans. Hela familjen. Middagarna var en av de viktigaste stunderna på dagen när jag växte upp och man såg alltid till att vara hemma i tid från skolan eller vännerna för att inte missa tiden kring matbordet. Är glad att vi tycker det är lika viktigt i familjen jag har nu! 

Veckan som kommer har barnen höstlov och vi vuxna jobbar vidare. Jonas har fullt upp med Årets Kock måndag till onsdag, och jag är i butiken. På onsdag ska vi alla fyra till Gröna Lund för att se nya "Mamma Mia"-showen, ska bli grymt kul. Sen på torsdag smäller det - jag och Jonas flyger tidigt som satan till Miami för den femte upplagan av "The Kiss Kruise". Höjden av nörderi kommer få upplevas ett par dagar på en kryssningsbåt som kommer ta oss från Miami till Jamaica och tillbaka igen... 
Intressant ska det bli, minst sagt ;-)

Fridens Liljor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln