en svinbra och en inte

Det blev en kväll på stan med bästa tjejerna Pia och Emelie. Jag och Emelie hade planerat en liten överraskningskväll för Pia som inte visste någonting. Så jag och Emelie möttes upp på Lilla Ego och väntade in Pia som hade precis slutat jobbet. Det var Lilla Ego premiär för oss alla och trots att vi bara skulle ta något lätt i baren och några drinkar så blev det en grymt trevlig upplevelse. Pia ramlade in, glad och överraskad att se mig men framför allt Emelie. Vi fick plats i baren och Tom var där och höll låda. Jag älskar den typen av restauranger. Inte så pretto och fokus på rätt saker. Gästen, maten och drycken. Vi beställde några förrätter som var fantastiskt goda. Stekta kantareller med bröd, smör och ost. Fläsktartar med betor och bär. Sotad lax med soja, brynt smör, wasabimajonäs. Helt enligt Toms och Daniels manér. En picklesshot blev det också. Ska berätta mer någon annan gång var den kommer ifrån :) Vi hade gärna suttit kvar och ätit oss igenom menyn men det var ju så att vi hade bord på Yuc så det blev till att betala och gå vidare. 

Och det ångrar jag i efterhand. Efter mitt förra besök på Yuc som var bra så såg jag framemot det och framför allt att visa tjejerna som inte varit där innan. Vi gillar ju den maten och vi gillar tequila. Och drinkarna på Yuc är ju grymt goda när man väl får beställa och när den tillsist blir serverad. Det tog för lång tid. Väldigt lång tid. Personalen var oengagerad och syntes knappt till. Men maten kom ganska snabbt. Innan drinkarna, och det var ju inte så svårt att hinna det, men det spelade ingen roll för den här gången var det torrt, tråkigt och smaklöst. Märkligt. Cevichen var god och den Koreanska bifftartaren var god men resten. Nä fan vad besviken jag blev. Dålig service och dålig mat helt enkelt. Och det var synd på en kväll som började så in i helvetes bra på Lilla Ego. Som sagt vi skulle stannat kvar där. 

Vi avslutade kvällen på Escaliers innegård. Goda drinkar och bra snack haha. Eller jag lyssnade mest :) Emelie och Pia höll låda som vanligt. Men det är bra underhållning det. Tack för en grym kväll. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln