Tjejmiddag på Farang

I lördags kom äntligen min storasyster Kajsa och bästavän Amanda upp till Stockholm för att få en liten "barn/manfri" helg och hälsa på mig och Rebecka. En helg som planerats länge och som vi alla sätt fram emot jättemycket. Eftersom jag och Rebecka rör oss lite mer frekvent i Stockholms uteliv fick vi på oss att bestämma vart vi skulle mötas upp för middag. Lotten föll på Farang, och ursäkta franskan - helvete vad jag inte ångrar det idag.

Vi fick ett mysigt rundbord för fyra längre in i den mörka lokalen, passade perfekt. Alla beställde in varsin fördrink till att börja med. Jag tog en med rom, ingefära och maraschinolikör. Bland det godaste jag druckit! Extremt välgjord och snygg. Det gillar man ju! Ingen av oss har ätit där innan så killen som serverade drinkarna gick genom menyn med oss och berättade lite om deras vision av hur de vill att man ska äta sig genom deras rätter.

Är så glad att vi alla satte oss vid bordet med ett öppet sinne för det slutade med att vi beställde in en av deras "avsmakningsmenyer". Totalt åtta rätter skulle vi få in och till det beställde vi såklart, Bali-junkies som vi är, varsin Bintang. Öl funkar, i min värld, utmärkt till det asiatiska köket så det blev hur bra som helst. I tre timmar satt vi och åt, drack och pratade om allt mellan himmel och jord, så som man gärna gör när 4 goda vänner samlas som inte umgås dagligen längre. Cha Plu löv med räkor, softshell krabba och crispy porken var favoriterna under kvällen men ingen av rätterna hamnade på minus! Vilken homerun! Alla var vi positivt överraskade och supernöjda när vi betalade och gick därifrån. Enda minuset jag har tror jag, var att det var så många "runners" som jobbade så vi hade olika personer vid bordet hela tiden. Jag är en person som uppskattar när man får skön feeling med tjejen eller killen som serverar än under kvällen och gillar den lilla extra lyxen man får när man känner att en person har lite extra koll på än och vad man behöver. Det fick man tyvärr inte då det var nya ansikten hela tiden. Men nu är jag petig, är egentligen inget som drar ner helhelts betyget på kvällen.
Kommer rekommendera Farang till varenda person som vill ha tips på sköna ställen att äta på i Stockholm - det kan jag säga!

Vi avslutade kvällen med ett glas bubbel på Taverna Brillo och några riktigt höga asgarv i deras photobooth! Saknar tjejerna redan och längtar tills vi får till en sådan här kväll igen..
Ni är mina bästa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln