Tack detox, Det räcker nu

Nu har vi snart kört en 3 dagars detox. Det är inte svinkul men det känns ok. Nu har vi testat det också och kommer kanske inte att göra det igen. Träning och bra mat är modellen för oss. Men det är ändå intressant hur lite mat man klarar sig på. Och någon nytta gör det väl hoppas jag haha. Vi har kört lite blandade juicer som vi gjort själva med en slow juicer. Det blir grymt resultat med den. Godast är en blandning av ingefära, morot, äpple, apelsin och citron tycker jag. Vi har hittat vår favorithandlare i Hagsätra centrum .Hagis handel. Fantastiskt utbud av fräsch och smakrik frukt och goda, roliga grönsaker och massor av olika såser och annat gott från stora delar av världen. Inspirerande.
Och i går testade vi en gazpachovariant. Vi juicade tomat, gurka, paprika, lök, vitlök och en liten bit chili. Smaksatte med lite salt och peppar samt mald kummin. Och en skvätt balsamicovinäger. Ja kanske inte helt korrekt detoxrecept men det blev bra. Och om man vill kan man ju använda "resterna" som kommer ut ur maskinen som en rå grönsakspure som man kan klicka en sked av i soppan om man vill ha det lite matigare. Och en skvätt olivolja gör ju inte ont. Och när man ändå håller på så ös på ett gäng med brödkrutonger också. Och ge dig ut och spring sen :)))

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln