Grovt arbete kräver grov pytt

En dag i Linköping på Kaga Gård med grovarbete i ladan. Ladan som ska bli vår lilla festlokal inför stundande bröllop. Det är en hel massa bröte där inne och igår var det dom gamla kaninburarnas tur att ryka. Så jag och Pia tog på stövlar och handskar och började med att avgödsla. Smutsigt och härligt. efter ett gäng fyllda rullebörar så var det tomt i burarna. Sen var det bara att riva. Dammigt och gödsligt samtidigt. Men burarna demonterades och släpet fylldes med gammalt bröt. Skön jobb och vi båda gillar fysiskt arbete och är inte rädda för att skita ner oss. Allt åkte till tippen och sen var det dags för mat. Pytt i panna var längesen så det kändes rätt. Och inget finskuret trams utan grova rejäla bitar av korv, kokt skinka och rökt skinka. Nykokt potatis i bitar och grovskuren lök. Allt stektes och smaksattes med worshestershiresauce och HP-sås. Gott som fan och med Lisas stekta ankägg och inlagda rödbetor till så blev det grymt. Det behöver inte vara chili och ingefära i allt :) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln