Käkade "lite" Tacos på Yuc

Jag och mina nyfunna Stockholmsvänner Samuel och Fredrik tyckte det var dags att käka lite tacos tillsammans. Ingen av oss hade varit på Yuc på Norrtullsgatan 15 så det blev ett givet kort. När jag tillsist hittade dit efter att hoppat av tunnelbanan vid Odenplan och gått upp i fel utgång och hamnat helt snett i stället för 100m från så var jag rejält hungrig. Dom andra stod redan i baren såklart och vårt bord var redo.  Vi satte oss. En skön och avskalad miljö med mycket folk i lokalen. Man fick bra feeling med en gång. Snabb, trevlig och kunnig service och vi blev med nöjd servitör när han fick bestämma vad vi skulle äta. Det var en hel massa mat som kom till bordet. "Ostras Fritas" : Friterade ostron, "Crudo" : koreansk bifftartare, ceviche och högrevstacos bla annat. Men det var dom här som var favoriterna. Gott käk och många härliga smaker. Vi testade ett gäng tequilabaserade drinkar också.  Bra balanserade med spännande kombinationer. Tequila är ju gott :) Och jag gillar ju den här typen av käk. Lite som med det asiatiska. Det funkar alltid. Och smakar oftast väldigt gott. Det blev en mycket trevlig middag och kvällar som dom här samlar man också på sig en del inspiration ifrån. Vi får väl se vad för verklighet det kan bli av idéerna som snurrar i skallen nu...:)

Etiketter: stockholm restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln