All you need is love

Bilder från weheartit.com
Bilder från weheartit.com

En blogg om mat, kärlek, resor & allt annat härligt i livet. Det är ju lite vad det här är. Och nu när vi båda har börjat jobba så kommer vardagen lite mellan bloggen & oss, uppdateringarna kanske inte trillar in lika ofta men de kommer. Så ofta vi bara hinner. Inspiration är också något man behöver & där får ni gärna komma med förslag :) Ge oss lite önskemål & tips. Allt är välkommet! 

Och på tal om kärlek så var det ju snart två månader sedan Jonas friade till mig på vår semester i Bangkok. Planeringen inför bröllopet är i fullgång, iaf i mitt huvud ;-) Vi har haft middag med Hellberg & Uffe, och trådarna ligger ute på alla möjliga håll & kanter. Imorse spelade Jonas låten som ska starta hela cermonin, helt overklig känsla som infann sig i min kropp. Vi ska verkligen gifta oss. Så häftigt! Så, bloggen kommer säkert bli en liten vetnil för bröllopsplanering, tankar & idéer. Mer kärlek åt folket!

Är så förbaskat lycklig tillsammans med denna man. Ibland har man tur!

Bilder från weheartit.com
Bilder från weheartit.com

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln