Ceviche med lax och chorizo

Dags att börja planera bröllop. Det är ju en del som ska fixas och trixas med och framför allt att se till att det blir en sjuhelvetes jävla fantastiskt rolig fest. Och då tar vi såklart hjälp av vår vänner som är proffs. Christian Hellberg och Rebecka Allard. Så det blev en lugn, mestadels seriös, sittning igår där vi gick i genom bröllopsdagarna i det stora hela. Det kommer att bli episkt. Och så käkade vi lite också. Det blev en ceviche på lax och choritzo, chilimajjo, avocadosalsa, gräddfil, sallad och en röra på citronmelis och getost. Så med andra ord massa skivad rå lax med tunt hyvlade grönsaker(gurka, tomat, lök, rädisor och champinjoner). En sås med hög syra gjord av cocosmjölk, limesaft, vitlök, chili och koriander  hälldes på fatet och allt blandades runt ordentligt. Mjuka tortillasbröd och geggiga såser till det. Grymt gott och enkelt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln