Restaurangakademin 30 år!

Årets Kock 2015 Thomas Sjögren fixar käk..
Årets Kock 2015 Thomas Sjögren fixar käk..

För en tid sedan fick vi en inbjudan till Restaurangakademins 30-års fest, vilket var något vi självklart inte ville missa! 1985 grundades alltså RA & är idag en verksamhet som utbildar i & utvecklar det mesta inom branschen. 
En grym organisation som även står bakom hela Årets Kock-karusellen, en "liten" matlagningstävling som Jonas vann 1996. 

Vi mötte upp Sara från Sundqvist & Dime från Segers på Sturehof när jag hade slutat jobbet för ett litet glas bubbel & en löjromstoast. Det blev inte bara #ra30år vi firade denna torsdag eftermiddag utan även att Jonas & jag har lyckats ro hem varsit jobb här i Stockholm som vi både ville ha & är otroligt glada över! Trippelfirande!

Vi tog oss vidare till Slakthusområdet & Restaurangakademin. God & glad stämning direkt när man klev ur taxin, ballonger i taket & vackra människor! Vilken fest det blev. Vi hängde såklart en del inne i köket där Jonas uppenbart kände sig mest hemma. Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, stod där med ett skönt gäng, han lagade mat & drack lite vin. Det minglades & skrattades, en hel del välbekanta ansikten men också flera nya! Vi hann ta några hotshots i baren innan klockan blev 22 & Jonas tog över DJ-båset. Det var väl ingen större överraskning för någon när det kom till hans musikval? ;-) 
Rocknroll för hela slanten & timmen han spelade flög förbi. Vi hängde dock kvar en stund efteråt & dansade både till Ebba Gröns  800 grader & Bomfunk MC's Freestyler. Haha! Vilken syn.

Tog tunnelbanan hem strax efter midnatt, lagom runda om foten efter en väldigt lyckad dag. Vi höll dock på att inte komma in hemma då barnvakts-Uffe hade låst dörren, så vi campade i trapphuset tills vi blev insläppta. 

Jag har så fantastiskt roligt med den här mannen & vårat liv tillsammans har bara börjat! Hurra för det!! Och fyrfaldigt leve för Restaurangakademin som fyller 30 år - hurra hurra hurra hurra!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln