Årsmöte med alla Årets Kockar

En gång om året träffas alla Årets Kockar för att ha årsmöte. Det pratas om det gångna året, om tävlingen, framtiden och lite annat smått och gott. En styrelse väljs och förra årets kock väljs in i föreningen. Det är alltid på någon trevlig ort i Sverige, eller ibland utomlands. Den här gången var det Helsingborgs tur. En mycket bra upplägg som innefattade lunch på Pålsjö Krog, ett besök på Vikentomater, ett glas Kullados på Kullamust, en grym middag på Holy Smoke, en fisketur med fiskelycka för alla, en grym lunch på Garage i Höganäs, Ölprovning på Höganäs Bryggeri, en titt på Kullalamm, Bouletävling i Sofiero Slotts park och en egentillverkad middag på Sofieroslott där alla galna Årets Kockar lagade mat tillsammans. 

Och för en del tappra bland annat jag själv så avslutades kvällen med rundpingis och en tur till Helsingör med gammeldansk, öl och pölse. Fantastiskt roliga dagar med ett fantastiskt roligt gäng. Jag är så otroligt glad och tacksam att få vara en del av detta! Det har blivit många, långa skratt genom åren och det kommer fortsätta många år till. Och ju fler kockar desto mer mat kan man säga. För det var en hel del mat som serverades på Sofiero. Och gott var det. Och roligt. Och mycket.  

Etiketter: årets kock

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln