Ta hand om varandra.

Ibland händer saker i livet som gör att man tvingas stanna upp & reflektera. Idag hände en sådan sak. Och när jag kom hem från jobbet hade Jonas dukat upp med skaldjur & en flaska bubbel. Vi satte oss i solen, skålade för att vi älskar varandra, är friska & lyckliga, för att vi planerar en framtid med varandra som vi båda ser fram emot. Det är det enda man kan göra, vara tacksam för det man har & ta hand om de omkring sig. Leva livet till fullo & ta vara på varenda sekund. Man vet inte när det kan vara över. 

När vi hade skålat, så åt vi. Aioli, baguett, musslor, havskräftor & hummer. I mängder. Vi pratade bröllop. Planerade. Pussades & drack lite till. En underbar afton i kvällssolen. Som det ska vara .

Det blir en tidig kväll för oss båda. Dagen har varit lång.. 

Etiketter: vardag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln