Harrys nyinvigning

Nu är det mindre än 1 vecka kvar innan vi landat i Linköping & det är dags för gästspel på Harrys. Ombyggnationen är färdig & vi sitter med det sista finliret med menyn & annat skoj! Eller, menyn är ju satt men det har provlagats lite här hemma. Det här ska bli så himla roligt! På tisdag nästa vecka blir det prepp & genomgång inför VIP-middagen på onsdagen samt den officiella premiären på torsdagen. Eftersom Jonas står i köket & kör service tillsammans med Harrys duktiga kockar så har jag bjudit med min bror som min kavaljer för kvällen, men även min mor & andra vänner kommer vara där. Det finns ju inget bättre än att vara omringad av familj & vänner när roliga saker i livet sker. 

Nu är det dock såhär, vi har fått två platser till onsdagens VIP-middag som vi kommer lotta ut här på bloggen/instagram!!
Det enda man behöver göra är att skriva en kommentar på det här inlägget, inte glömma att skriva med sin mailadress så vi lätt kan nå vinnaren. Och den vinnaren vi lottar ut får en biljett & får ta med sin en kompis/den man håller kär/familjemedlem & gå på en middag signerad min alldeles egna Jonas Dahlbom den 26:e Augusti kl 18:00 på Harrys i Linköping! 
Ni har till söndagkväll på er :) 
Hoppas det är någon som har tid & möjlighet att förgylla den här kvällen lite extra för oss!

Tidigare i veckan kom pressreleasen för evenemanget, klicka på den här länken för att läsa om ni är nyfikna :) 

Nu ska vi fira vår fina lilla Tyra som fyller 12-år nästa vecka. Men eftersom hon är hos sin mamma då & vi är på jobb i Linköping så bestämde vi att vi skulle fira henne idag istället. Hon har bestämt middagsmat & har redan fått marängswiss på sängen innan skolan så det har börjat bra. Bilder & recept på Tyras födelsedagsmiddag kommer upp i morgon! 

Friden Liljor & hoppas vi ses någon av dagarna i Linköping!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln