Hemma, jetlag och nya recept...

Hemma i soffan igen. Ganska skönt faktiskt men det är klart att vi kunde stannat i Indonesien ett tag till :) Det är varmt som fan på balkongen haha men  vi orkar inte vara ute, eller jo Pia orkar. Jag försöker strukturera upp framtiden men det går långsamt. Jag får nog vänta en dag till så kroppen och hjärnan har anpassat sig till vardagen. Men det känns som en kul höst. Det händer mycket. Bland annat så är det den svenska uttagningen till Bocuse dÓr. Den 22 September gäller det. Vi får se vem som blir sveriges kandidat och vilka den personen väljer att ha med i sitt lag. Jag kommer väl att vara inblandad på något sätt. Vi får se :) Och sen är det nya semifinaler inför Årets Kock. Och det är lite ny form på uttagningen så det ska bli spännande att vara en del av det. Snart är det dags för gästspelet på Harrys i Linköping. Råvarulistor är skickade. Ska bara få ihop lite recept också. Det blir provlagning hemma i veckan. Och fler recept och videos ska det bli här på bloggen. Tänkte testa lite vegetariskt. Vi får se vad det blir för kul. Som sagt, jag får vänta tills i morgon. Nu blir det finalen i MasterChef Australien och sen sängen.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln