En sista flygtur

Haha. Jonas min när vi står i kön till passkontrollen & får internet för första gången på hela dagen - och han ser att hans inlägg han skrev imorse inte fanns på bloggen. Så trött han blev! 
"Måste jag skriva om det nu?! Då tar jag fan heller bort det.." Sagt & gjort, han raderade det. Och här sitter jag nu & skriver istället :)
Sånt händer i teknikens värld, och med tanke på att han låg & skrev precis innan vi skulle checka ut så blev det väl inte riktigt som han ville.

Nu är vi iaf på flygplatsen. Sitter i Thai Airways-loungen & väntar på att få gå ombord det sista flyget som ska ta oss till Stockholm. Hem. 
Vi har haft en härlig sista dag i Bangkok. Tog en sen lunch med Melissa, en gammal tjejkompis fråm Bali, vi har köpt några sista presenter till ungarna & bara njutit av all thaimat. Vet inte hur mycket vi ätit det senaste dygnet! Massor. Och chilli i mängder. Det känns i magen! Men det är ju så gott!!
Om vi skulle tvingas att välja ett "kök" att äta ifrån resten av våra liv så är det definitivt det thailändska, kom vi fram till igår mellan skedarna av Tom Yum & den starka bläckfisksalladen! 

Nu är det bara att komma in i vardagen igen. Massor roliga jobb så som gästspelet på Harrys i Linköping, Årets Kock, Svenska Bocuse-uttagningen.. och massor annat! Längtar hem till vårt kök & träningen! Det kommer bli en hel del fokus på det..

Vi hörs i Sverige igen. Friden Liljor!

Etiketter: resor bangkok

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln