Time to say goodbye

Från Bali med kärlek..

Idag har de flygbolag som senaste veckan inte flugit till Denpasar alls börjat köra igen. Det är ett gott tecken! Så, som det ser ut nu, om inget drastiskt sker under natten så är vi snart i luften på väg mot Bangkok. Overkligt, att resan om ett par dagar bara är ett minne blott. Men oj så mycket minnen sen, jag har under de här veckorna fått visa massor av mitt "andra hem" för Jonas, vi har förlovat oss, vi har haft några helt magiska matupplevelser & vi har fått mängder av solsken. Massor mat & kärlek, precis det vi lever för. 

Nu är det bara att använda sig av den här energin man får med sig hem till att fortsätta komma ordning i vårt Stockholmshem, ta sig an nya jobb & se till att barnen landar väl i den nya skolan de ska börja på. Och såklart börja förbereda inför en ny vintersäsong med allt vad det innebär. Nästa resa vi har att se fram emot är Miami & KISS-kryssningen i slutet av oktober.. Full fart fram tills dess!

Men jag kommer sakna det här. Som jag alltid gör. Separationsångesten är som alltid rätt tydlig & när jag väl är här vill jag aldrig lämna, hur mycket jag än har att se fram emot där hemma. Inget ovanligt, blir alltid lite "Bali Blue" när det vankas hemresa. Men vi kommer tillbaka, helt övertygad. Nu är det inte bara jag i min lilla familjen som älskar Bali, även Jonas. Och barnen måste få uppleva det här! 

Nu ska vi avnjuta vår sista måltid innan vi börjar resan hem till Sverige. Tack för allt Bali - aku cinta kamu!
 

Etiketter: resor bali

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln