Volcano


Resan börjar gå mot sitt slut. Tiden flyger när man har roligt som man säger. Och det har den verkligen gjort! Vi kom tillbaka från Ubud redo för stöket i Kuta, en sista sväng bland bintanglinnen & överförfriskade australienare. Vi har hängt på Espresso Bar där mina fina vänner spela livemusik, vi har druckit Bintang i solnedgången både i Kuta & på La Plancha i Seminyak. Vi har ätit middag på Motel Mexicola (vilket jag rekommenderar alla att göra om man är på Bali, älskar det stället). Vi har handlat sambal, vi kan inte åka hem utan den underbara chilisåsen! Vi försöker ta vara på varenda minut som vi har kvar här innan det är dags att packa väskorna & röra sig hemåt...

..Dock ropar jag inte "Nu kommer vi Sverige" för ens planet landar i Bangkok på tisdagförmiddag. Ett litet orosmoln hänger över oss & inte ett så litet heller. Mt Raung, vulkanen på Java, som den senaste månaden ställt till det för flygplanen som ska från & till Bali har börjat göra oväsen ifrån sig igen. Eller, den har den senaste veckan. Två tillfällen senaste veckan har de stängt flygplatsen pga av askmolnet som vinder drar med sig. Jetstar & Virgin har ställt in alla sina flyg sen förra onsdagen. Det är med andra ord rätt osäkert om vi ens kommer komma härifrån. Vi flyger med Airasia, som ändå har lyckats få iväg sina flyg men allt är från dag till dag. Så håll tummarna, att tisdagens vindar blåser i rätt riktning så vi kan komma hem till barnen & Stockholm...

Ikväll ska vi åka till Uluwatu & Single Fin, ett av mina favorithäng här på Söndagar. Försöka släppa tanken både på att semestern snart är över & att vi kanske inte kommer kunna ta oss hem. Klämma ur det sista min favoritö har att erbjuda.. :)

Etiketter: resor bali

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln