Danny Saucedo - Dör för dig

Igår kom den, musikvideon för Dannys "Dör för dig". 
Hade ingen aning när/var/hur, den skulle dyka upp men när jag låg & skrollade genom instagram igår så dök Dannys bild upp i flödet. Den annonserade stolt ut att "nu var den minsann här, in på youtube & kolla". Sagt & gjort. In på youtube, söka reda på låten & DÄR VAR DEN. Tvekade en liten kort sekund innan jag tryckte på play, förväntansfull & lite nervös. 

Fan vad bra den blev. Precis som första gången jag fick höra den där på söder när vi skulle spela in videon & andra gången jag hörde den då den släpptes officiellt vid ett matbord på Nusa Ceningan så log jag från öra till öra. Det är en förbannat grym feelgood-låt. Och videon likaså. Det känns lite märkligt att se sig själv sådär.. Av flera olika anledningar. Även om det bara är små glimtar. Kanske inte så konstigt. 

Tycker videon fångar allt som låten står för. Och man blir genast påmind om sina rackartyg man ställde till med som liten. Man blir påmind om bästa vännerna som kommit & gått. Och om hur viktig vänskap är. Rafael med team har gjort ett grymt bra jobb & jag är otroligt stolt & tacksam för att jag fick vara med & göra verklighet av deras idéer. 

Och du, Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grechowski, tack.
Tack, för att du delar med dig av din talang, delar med dig av dina minnen & upplevelser, för att du vågar släppa in, får att du får folk att må bra, för att du gör din grej & fortsätter vara den underbart ödmjuka människa du är. Det var ett nöje & en ära att få göra det här tillsammans med dig & de dina. 

Enjoy...

Etiketter: musik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln