Hakuna Matata

Imorse kom Gusti från Ubud & hämtade oss i Kuta. Dags för nästa äventyr!
Dryga timmen tog det att köra de 3,5 milen, men med sådan trafik som det är här är det inte så konstigt. När vi bestämde att vi skulle åka till Bali så ville jag självklart att Jonas skulle få se & uppleva så mycket som möjligt, men det var inte bara för hans skull jag planerade in lite olika avstickare från hetsen i Kuta utan även för min egen. Eftersom jag både har bott & jobbat är under olika perioder de senaste 9 åren så är stöket kring poppies något jag gjort både en & hundra gånger, jag är rätt färdig om man säger så. Bali är en sådan fantastisk plats & mitt "happy place" på jorden. Det finns så mycket att se & uppleva, & att dessutom få göra det tillsammans med sin kärlek gör inte saken sämre. 

Så, Ubud var en av de platserna jag ville ta med Jonas till. Och med det beslutet så valde jag även att hyra ett hus under de tre dagarna vi är här via airbnb. Så smidigt & enkelt. Och huset är verkligen fantatsiskt. Bra gångavstånd till centrala Ubud, men ändå avskilt så det enda man hör är djuren som lever i skogarna runt oss & en & annan moped! 

Vi spenderade förmiddagen med att promenera runt lite, äta babi guling på Ibu Oka & lära känna stan lite bättre. Och nu har vi bara tagit igen oss vid huset, badat i poolen & skrikit i oss den godaste vattenmelonen jag ätit på mycket länge! Känns konstigt att det bara är en vecka kvar men det är bara att njuta för fullt vilket jag absolut tycker vi gör.. 

Vi är med varandra på jordens vackraste plats - det här är mer än vad jag kunnat drömma om! 

Etiketter: resor ubud

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln