Det finns inget jag hellre vill...

Livet. 
Aldrig har jag älskat det så mycket som nu.
Idag frågade Jonas om jag vill spendera resten av mitt liv med honom.
Största jag varit med om.

Efter att ha spenderat flera timmar på Chatuchak Weekend Market så kändes några timmar vid poolen med varsin drink som en utmärkt idé innan middag.
Sagt och gjort, vi gjorde oss hemmastadda i en liten soffa och beställde varsin Mango Mojito, solen kikade fram & det var hur skönt som helst. Insåg dock efter en stund att vi inte hade med oss någon klocka upp och Jonas stack ner till vårt rum för att hämta min telefon. Och i hissen hade han tydligen fått känslan av att det var rätt tillfälle att ge mig ringen han hade med sig från Sverige. Så när han kom tillbaka igen, och sträckte mig min telefon så låg ringen på fodralet, och sen kom fråga - om jag ville gifta mig med honom!
Det kändes som jag stirrade på ringen i en evighet, sen kom tårarna & sen kom nicken & pussarna. 

Perfekt sitter nu denna gnistrande tingest på mitt vänstra ringfinger och jag är världens lyckligaste tjej. 

Jonas, min blivande man, min bästa vän & älskade - det finns inget jag hellre vill, än det här. Att leva mitt liv tillsammans med dig.

Etiketter: bangkok kärlek

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln