24:e Juli 2015

Som det lilla mbilinlägget sade igår så spenderade vi förkvällen på Mr French som ligger i Tullhus 2 på Skeppsbrokajen. Solen valde att titta fram & vi fick ett bord utomhus så vi kunde få njuta av den också. Alla tre var sugna på vin och det blev en flaska Laroche Rosé de la Chevalière som tillslut ställdes fram på bordet. Uffe valde deras burgare på högrev & oxbringa, Jonas tog rib eye med bordelaisesmör & rödvinsås & jag beställde en klassisk Moules Frites - så jävla gott :-D Till dessert blev det tre Kaffe Baileys. 
Har inte vart så mycket på Mr French innan men jag gillar det, kommer defentivt gå dit efter semestern & prova deras brunch. Av vad jag har hört är den riktigt trevlig. 

Vi promenerade genom stan till Humlan där vi avslutade kvällen med några cocktails. Jonas testade en Frozen Lünchburg, haha. Vi åkte hem rätt skapligt eftersom vi ska packa det sista och få skjuts av Uffe ut till Arlanda strax..

FÖR IDAG ÅKER VI.
Nästa gång ni hör från oss så har vi landat i Bangkok. Vi har massor roligt planerat, bland annat ett besök på Gaggan som hamnade på plats nummer 10 på S. Pellegrino's World's Best Restaurant  - lista. Ska bli riktigt coolt. 

Som sagt, bara att hänga här om ni vill dela de här veckorna med oss.
Sprid budskapet : @fortheloveandfood 
Fridens Liljor

Etiketter: stockholm restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln