Travel brings power and love back to your life

Bloggen växer sig större och större, fler och fler följer med oss i vardagen och på våra äventyr. Fantastsikt roligt!! Fortsätt kommentera och kom gärna med önskemål om vad ni skulle vilja veta mer om. Recept, historier & annat ni eventuellt är nyfikna på. Alla idéer är välkomna :)

Snart är det dags för oss att packa väskan igen och lämna "sommarsverige" i några veckor. På fredag lyfter planet från Arlanda som tar oss till Bangkok där vi ska spendera helgen innan vi åker vidare till Bali. Har flera roliga restaurangbesök inbokade blandat med en massa härlig streetfood också såklart. Bali är mitt andra hem på jorden och Jonas fick uppleva en del av det förra hösten när han kom och hälsade på mig där, längtar så efter att vi dela mer av det jag älskar med honom. Göra honom till en del av min Indo-familj. Vi kommer resa runt en del men Kuta är som alltid basen. 
Är ni sugna på att ta rygg så är det bara att klicka in här för att se vad vi gör under veckorna vi är iväg :) Alla är välkomna.

The Gutter - I´m coming home, and I´m bringing the hubby!

Etiketter: mat resor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln