#DFD

Fotograf : Danny Saucedo

Det här är en blogg om mat & kärlek. En blogg om sådant vi älskar. En inblick i vad vi är för typer av personer & hur vi lever våra liv. Naturligt så blir det mycket om Jonas jobb, eftersom han är kocken i familjen. Men tänkte ta tillfället i akt när han står & sliter i ett prepp-kök nere i Båstad att berätta lite om vad jag jobbar med & de saker jag gör för att bli kär i  livet lite extra ibland. 

Enda sedan jag var liten så har jag "showat". Spelat teater, sjungit & uppträtt i alla olika former & konstelationer. En riktigt liten linslus & teaterapa. Det är inget jag vuxit ifrån. Dock har det utvecklats en del, och med att musiken av flera olika anlednigar lades på hyllan efter att gymnasiet tog slut så fick modellandet mer plats. Idag frilansar jag som modell & jag är med i en agentur. Jag försöker fota så mycket jag hinner & kan, för det är verkligen något jag tycker om att göra. Oftast blir det rätt avklädda bilder, och anledningen till det är rätt & slätt att jag är bra mycket mer intressant naken än med kläder på. Mina konstverk jag prytt kroppen med får den spotlight de förtjänar & kroppen jag har är inget jag skäms över. 
Diskussionen jag oftast hamnar i med olika människor är antingen om mina tatueringar eller om de bilder jag väljer att göra. Jag kan argumentera för båda. Och så länge jag är lycklig & stolt över den konst jag & det team jag arbetar med/för gör, så tänker jag inte sluta :)

Så, den här veckan har jag hunnit med både en musikvideoinspelning och en TFP-plåtning med Tobias Walka.
I tisdags mötte jag upp Danny Saucedo på söder för att spela in en scen till hans nya video. Låten "Dör för dig" släpps inom en snar framtid &  jag fastnade för den ordentligt första gången jag hörde den. Ska bli så spännande att se slutresultatet. Och igår så åkte jag & Borås-killen Tobias ut tll Stenhamra där vi hann med en hel del olika looks på två timmar innan solen gick ner. En fantastisk fotograf & person!

Livet handlar väl om att göra det som man mår bra av, ibland glömmer man bort det i all vardagsstress & alla måsten.. 

Etiketter: vardag musik modell

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln