Utomhusväder, äntligen!

SOL! Äntligen. Värme och sol och typ vindstilla. Perfekt för en dag på Visby strand och lite poolhäng vid Tott Hotell. Tyra fick en mjukglass av ett helt okänt par som insåg att när glassen började rinnna nerför pappans fingrar så fanns inte deras barn i sikte. Någonstans. Så dom valde att göra sig av med glassen innan det blev total kaos. Och då var Tyra i närheten så hon fick den helt enkelt. Win/win. Och efter lite sundaybumdaybilder på piren så blev det lunch på stranden på Gute Grill. Fiskgryta och getostsallad blev det. Trevligt. Och framförallt läget är ju magiskt. Och som sagt SOL :)

Innan middagen på Amarillo (skriver om det mycket trevliga besöket i morgon) så tänkte vi att vi käkar lite glass. Det är ju perfekt uppladdning för en middag. Tyra vill absolut ha Smurfglass, vad det nu kan vara för något förutom en massa färg, så vi begav oss till Visby Glass. Och då ville hon inte ha Smurfglass längre. Kanske lika bra. Så det blev lite andra goda ätbara smaker och en av öns absolut sämsta espresso haha. Man ska välja sina ställen. Men glassen var god.
Vi gick till Amarillo och mötte upp Pias bästa vän Evve. Vi fick plats ute på ett trevligt bord utomhus. Det var bestämt innan att Pia och Evve skulle göra Visby osäkert och så blev det. Och jag och Tyra promenerade hemåt.

På vägen hem passade vi på att turista lite. Tyra klättrade på ringmuren och vi var uppe i ett vakttorn och kikade på utsikten. Och vi fick uppleva ännu en fantastisk solnedgång. Och ett sista dopp i poolen innan vaktmästaren kom och drog plastskyddet över oss. 

Etiketter: resor gotland

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln