Gotland, Visby

Efter att lämnat Halmstad, suttit några timmar i bilen och ytterligare några timmar på båten från Oskarshamn till Visby så är vi äntligen här. På Gotland. Pia har jobbat några säsonger här och jag och barnen har varit här några vändor tidigare. Det är en fantastisk ö och varje gång jag är här vill jag köpa hus, haha. Men just nu räcker det med att säga hej till folk och fä och käka lite skön mat. Vi tog en promenad längs Visbystrand från Tott hotell in till Visby. Det blåste som fan och det var kallt som fan. Men ljuset och solnedgången var fantastisk. Så det blev en fotosession i den vackra miljön och dom arga vågorna. Roligt.

Efter en promenad innanför muren så hamnade vi på Supper. Av dom 3 Supper jag besökt är den i Visby helt klart den coolaste och har skönast miljö. Grymt trevlig atmosfär. Men matmässigt tycker jag Supper Åre är bättre fast det typ är samma meny. Oavsett så var det jävligt trevligt och barnen fick i sig varsin eller två Oreoshakes och vi varsitt glas rött så alla var glada.
Nu ska vi ut på äventyr. Blå Lagunen och lunch hos Anette och Glenn i Lergrav står på schemat sen en liten afterbeach på Kallis med Marmeladorkestern.  

Etiketter: resor gotland

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln