Invigning av nya Harrys i Linköping

Den senaste månaden har ett väldigt roligt sammarbete vuxit fram mellan oss, @fortheloveandfood & Harrys i min hemstad Linköping. Under det senaste året har ett par restauranger inom koncernen Harrys bytt skepnad & ett nytt koncept har utvecklats. Och nu i slutet på Augusti har även Linköping fått ett ansiktslyft. Ett arbete som just nu är i full gång!

Igår var vi & åt i Göteborg, för att få lite feeling av vad som komma skall samt träffa Matilda som jobbar som marketing coordinator för Harrys Pubar AB. 
Vi testade lite olika rätter från menyn - allt från ostron,fisk & skaldjursgryta, entrecote & rabarbersoppa. Gott & vällagat. En sektion på menyn heter "Alltid på Harrys" som ska finnas på alla restauranger som en röd tråd, resten får respektive restaurang jobba fram själva beroende på efterfrågan & popularitet. Ska bli kul att se vilken väg Linköping väljer att ta :)

Hur kommer vi in i bilden?
@fortheloveandfood kommer vara med & dokumentera den sista finslipningen dagarna innan invigningen samt att Jonas kommmer laga mat tillsammans med kockarna i Linköping under öppningsdagarna 26 & 27 Augusti. Det blir hans tolkning av några klassiska rätter som kommer serveras i ungefär en vecka efter invigningen så alla har möjlighet att testa. 
På onsdagen blir det en liten smygöppning & på torsdagen blir det fullt ställ med möjlighet att käka middag samt lite välkomstbubbel & tilltugg. 

Det här ska bli superkul & ser fram emot att "komma hem" då jag en gång i tiden ingick i Harrysfamiljen! Kom & fira med oss :) 

Etiketter: restaurang linköping

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln